OVER MOOIESTREKEN.

Het alledaagse wordt bijzonder

Hi, leuk dat je kijkt! Wil mij graag aan je voorstellen: ik – Marjanne Vodegel – ben de kunstenares van MOOIESTREKEN.

Op deze website zie je een greep uit mijn schilderingen in inkt, acryl- en olieverf. Schilderingen die ik vanuit eigen expressie en ook in opdracht heb vervaardigd. Het weerspiegelt mijn liefde voor menselijke emotie en alledaagse dingen in een losse stijl.

Je bent op zoek naar iets dat je raakt of wat je “gewoon” mooi vindt? Schilderdoeken of papier kunnen groot of juist klein zijn. Als het maar past bij jouw smaak en emotie. Ik houd van authentieke en elegante sferen in zowel een kleurrijke als in een zwart/wit stijl middels penseelstreken in acryl- of olieverf en Indisch inkt.

Vanaf het eerste uur schilder ik in grove lijnen en heb daar later een wat meer gedetailleerde stijl aan toegevoegd. Door de vele reizen voor mijn bedrijf heb ik bijna alle werelddelen geregeld bezocht. De daarbij opgedane indrukken van de vele culturen zie je terug in mijn werken.

In mijn huidige werk zijn, naast het dagelijkse leven, twee hoofdthema’s leidend: “Mens” en “Een liefde voor ..”. En het mag soms ook met een knipoog zoals een weergave van misdragende, dansende langoustines ………..

Mijn 2 ateliers

Doordat ik in Frankrijk en Nederland het hele jaar door kan schilderen, geeft de daardoor ontstane diversiteit veel inspiratie. De afwisseling en rust zorgen voor de ideale voedingsbodem voor creativiteit.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan graag contact met mij op.